Pousada Solar dos Carneiros

Tamandare
Pousada Solar dos Carneiros Öne Çıkan Resim
Pousada Solar dos Carneiros Dış Mekan
Pousada Solar dos Carneiros Dış Mekan
Pousada Solar dos Carneiros Dış Mekan
Pousada Solar dos Carneiros İç Mekan
Image More +27 fotoğraf
Pousada Solar dos Carneiros
Rua 13, Lote 2, Quadra 25 Praia dos Carneiros , Tamandare

Tamandare bölgesindeki Pousada Solar dos Carneiros misafirlere deniz kıyısında, Praia de Tamandare ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Santo Inacio de Tamandare Kalesi ile 9 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu aile dostu pousada otel Liberdade Meydanı ile 1,4 km (0,9 mi) ve Sao Benedito Kilisesi ile 7,3 km (4,6 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pousada otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 22 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pousada otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda, 1 Çift Kişilik veya 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x