Pousada Recanto da Ladeira

Costa Verde, Paraty
Pousada Recanto da Ladeira Dış Mekan
Pousada Recanto da Ladeira Kahvaltı
Pousada Recanto da Ladeira Kahvaltı
Pousada Recanto da Ladeira Yerinde Yemek
Pousada Recanto da Ladeira Oda Düzeni
Image More +17 fotoğraf
Pousada Recanto da Ladeira
Alameda Princesa Isabel Costa Verde, Paraty

Pousada Recanto da Ladeira misafirlere Paraty (Pontal) bölgesinde, Pontal Plajı ve Our Lady of the Remedies Kilisesi ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pousada otel Defensor Perpetuo Fort Müzesi ile 0,4 mi (0,6 km) ve Jabaquara Plajı ile 0,9 mi (1,4 km) mesafede.

Pousada Recanto da Ladeira misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 11 klimalı odada minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pousada otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Süit, Balkon
Family
Family Dört Kişilik Oda, Zemin Kat
Superior
Superior Dört Kişilik Oda
Room
Basic Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x