Pousada Recanto da Ilha

Picarras
Pousada Recanto da Ilha Genel
Pousada Recanto da Ilha Genel
Pousada Recanto da Ilha Genel
Pousada Recanto da Ilha Genel
Pousada Recanto da Ilha Genel
Image More +54 fotoğraf
Pousada Recanto da Ilha
R. Manoel Ferreira 775 , Picarras

Pousada Recanto da Ilha misafirlere Picarras (Nossa Senhora da Paz) bölgesinde, Tourist Information Office of Balneário Piçarras ve UNIVALI Oşinografi Müzesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu küçük otel Beto Carrero World ile 8,2 mi (13,3 km) ve Alegre Plajı ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca küçük otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için Akıllı televizyonlar olan 3 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere portatif vantilatörler ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği mevcuttur.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve lobide kahve servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Süit, 1 Yatak Odası
Family
Family Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x