Pousada Porto Manguaba

Japaratinga
Pousada Porto Manguaba Öne Çıkan Resim
Pousada Porto Manguaba Dış Mekan
Pousada Porto Manguaba Dış Mekan
Pousada Porto Manguaba Dış Mekan
Pousada Porto Manguaba Dış Mekan
Image More +55 fotoğraf
Pousada Porto Manguaba
Estrada do Boqueirão , Quadra Z, Lote 10 , Japaratinga

Japaratinga bölgesindeki Pousada Porto Manguaba konaklamanızda Bitingui Plajı ve Pontal do Maragogi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pousada otel Manguaba River ile 1 mi (1,5 km) ve Praia do Patacho ile 2,5 mi (4,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pousada otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 8 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pousada otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve asansör vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x