Pousada Pelicano

Região Dos Lagos, Brava
Pousada Pelicano Genel
Pousada Pelicano Dış Mekan
Pousada Pelicano Dış Mekan
Pousada Pelicano Dış Mekan
Pousada Pelicano Dış Mekan
Image More +64 fotoğraf
Pousada Pelicano
Rua dos Coqueiros, 7 Centro Região Dos Lagos, Brava

Pousada Pelicano misafirlere Buzios bölgesinde, plaj yakınında, Brava Plajı ve Buziosnauta ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pousada otel Rua das Pedras ile 0,7 mi (1,1 km) ve Joao Fernandes Plajı ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Posuada otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 22 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pousada otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Suite
Suite Junior com Vista do Jardim
Room
Suite Junior com Vista para o Mar
Room
Suite Superior com Vista para o Mar
Room
Quarto Deluxe com Cama King-Size

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x