Pousada Parador 081

Grande Recife, Maracaípe
Pousada Parador 081 Öne Çıkan Resim
Pousada Parador 081 Dış Mekan
Pousada Parador 081 Dış Mekan
Pousada Parador 081 İç Mekan
Pousada Parador 081 İç Mekan
Image More +33 fotoğraf
Pousada Parador 081
Av. Beira Mar 840 Grande Recife, Maracaípe

Pousada Parador 081 misafirlere Ipojuca (Porto de Galinhas) bölgesinde, Maracaipe Plajı yakınında ve Porto de Galinhas Doğal Havuzları ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu pousada otel Praia De Maracaipe Plajı ile 2,2 km (1,4 mil) ve Merepe Plajı ile 4 km (2,5 mil) mesafede.

Misafirlere yemek servisi için Restaurante Parador 081 ideal, a denize sıfır restoranı misafirlere okyanus manzarasına nazır ve açık havada yemek keyfi sunuyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 11 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu pousada otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Standard
Standard Dört Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x