Pousada Oasis Paracuru

Paracuru
Pousada Oasis Paracuru Genel
Pousada Oasis Paracuru Genel
Pousada Oasis Paracuru Öne Çıkan Resim
Pousada Oasis Paracuru Dış Mekan
Pousada Oasis Paracuru Kahvaltı
Image More +50 fotoğraf
Pousada Oasis Paracuru
Rua José Tabosa Leitão, 45 Boca do Poço , Paracuru

Paracuru bölgesindeki Pousada Oasis Paracuru konaklamanızda, İyileştiren Meryem Ana Kilisesi ve Paracuru Deniz Feneri ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pousada otel Praia Barra do Rio Curu ile 2,2 mi (3,6 km) ve Praia Pedra Rachada ile 2,8 mi (4,6 km) mesafede.

Pousada Oasis Paracuru misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 10 klimalı odada minibar mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu pousada otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Üç Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Classic
Classic Oda
Room
Superior Oda, Birden Çok Yatak
Room
Deluxe Oda, Birden Çok Yatak
Room
Superior Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x