Pousada Nosso Bosque

Porto Belo
Pousada Nosso Bosque Genel
Pousada Nosso Bosque Öne Çıkan Resim
Pousada Nosso Bosque Dış Mekan
Pousada Nosso Bosque Dış Mekan
Pousada Nosso Bosque Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
Pousada Nosso Bosque
Rua das Vieiras, 185 Vila Nova , Porto Belo

Pousada Nosso Bosque misafirlere Porto Belo bölgesinde, plajda, Costão das Vieiras ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Praia de Porto Belo ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan pousada otel Bombinhas Plajı ile 5,3 mi (8,5 km) ve Praia de Perequê ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Serinletici bir içecekle rahatlamak için 10 plaj barı ideal. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunan 10 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu pousada otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın ve kilitli dolap vardır. Bu pousada otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 20 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Dağ Evi

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x