Pousada Molinha

Penha
Pousada Molinha Genel
Pousada Molinha Genel
Pousada Molinha Genel
Pousada Molinha Genel
Pousada Molinha Genel
Image More +38 fotoğraf
Pousada Molinha
Rua Senador Antonio Carlos Konder Reis 70 - Frame , Penha

Pousada Molinha misafirlere Penha (Praia da Armação do Itapocorói) bölgesinde, Armacao Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Picarras Plajı ile 12 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu aile dostu pousada otel Beto Carrero World ile 3,9 km (2,4 mi) ve Alegre Plajı ile 6,3 km (3,9 mi) mesafede.

Posuada otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LCD televizyon bulunan 17 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlerimize telefon, masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu pousada otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Dört Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı
Room
Grand Oda, 2 Çift Kişilik Yatak, Deniz Manzaralı
Room
Oda
Room
Standard Apart Daire, Okyanus Manzaralı (Duplo)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x