Pousada Maxitalia

Jijoca de Jericoacoara
Pousada Maxitalia Genel
Pousada Maxitalia Öne Çıkan Resim
Pousada Maxitalia Dış Mekan
Pousada Maxitalia Dış Mekan
Pousada Maxitalia Dış Mekan
Image More +109 fotoğraf
Pousada Maxitalia
Travessa maria do anjo , Jijoca de Jericoacoara

Pousada Maxitalia misafirlere Jijoca de Jericoacoara bölgesinde, plaj yakınında, Nossa Senhora de Fatima Şapeli ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Malhada Plajı ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan pousada otel Jericoacoara Plajı ile 0,1 mi (0,1 km) ve Por do Sol Dune ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

Bar/oturma salonu, havuz kenarı barı veya bir 6 plaj barı ile serinletici bir içki içerek rahatlayın. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 19 klimalı oda minibar ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu Toskana stili pousada otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır. (Ücretsiz) plaj servisiyle sörf alanına ve kumsala ulaşmak çok kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Basic
Basic Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort Üç Kişilik Oda
Dört
Dört Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Dört Kişilik Oda
Room
Standard Oda
Room
Standard Dört Kişilik Oda
Room
Basic Üç Kişilik Oda
Room
Romantic İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x