Pousada MaunaLoa

Garopaba
Pousada MaunaLoa Öne Çıkan Resim
Pousada MaunaLoa Dış Mekan
Pousada MaunaLoa Dış Mekan
Pousada MaunaLoa Dış Mekan
Pousada MaunaLoa Kahvaltı
Image More +46 fotoğraf
Pousada MaunaLoa
Estrada Geral da Praia da Ferrugem, 3584 , Garopaba

Pousada MaunaLoa misafirlere Garopaba bölgesinde, plajda, Garopaba Lagünü ve Lagoa da Garopaba e do Siriu yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu pousada otel Ferrugem Plajı ile 0,3 mi (0,5 km) ve Barra Beach ile 0,6 mi (0,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca posuada otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Bar/oturma salonu, havuz kenarı barı veya bir 6 plaj barı ile serinletici bir içki içerek rahatlayın. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

17 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize güneşlik/perde ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu pousada otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Süit
Family
Family Süit
Room
Suíte standard 2

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x