Pousada Marinamarela

Penha
Pousada Marinamarela Genel
Pousada Marinamarela Öne Çıkan Resim
Pousada Marinamarela Dış Mekan
Pousada Marinamarela Kahvaltı
Pousada Marinamarela Kahvaltı
Image More +32 fotoğraf
Pousada Marinamarela
Rua Maria Emília de Costa, 62 Armação do Itapocoroi , Penha

Penha (Praia da Armação do Itapocorói) bölgesindeki Pousada Marinamarela misafirlere Alegre Plajı ve Bacia da Vovó Plajı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Beto Carrero World ile 3,6 km (2,2 mil) ve Picarras Plajı ile 10,3 km (6,4 mil) mesafede.

Akdeniz mutfağı sevenler için Mediterrâneo Osteria ideal; otelin denize sıfır restoranı misafirlere okyanus manzarasına nazır yemek servisi yapıyor. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

30 odada minibar ve LED televizyon mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Stüdyo Süit, Deniz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Stüdyo Süit, Zemin Kat
Room
Standard Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x