Pousada Marceneiro

Sao Miguel dos Milagres
Pousada Marceneiro Genel
Pousada Marceneiro Öne Çıkan Resim
Pousada Marceneiro Dış Mekan
Pousada Marceneiro İç Mekan
Pousada Marceneiro Kahvaltı
Image More +28 fotoğraf
Pousada Marceneiro
Sitio Estancia, Praia do Marceneiro Passo de Camaragibe , Sao Miguel dos Milagres

Pousada Marceneiro misafirlere Sao Miguel dos Milagres bölgesinde, plajda, Riacho Beach yakınında ve Praia do Marceneiro ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan pousada otel Coqueiral - Réveillon dos Milagres ile 0,8 mi (1,3 km) ve Capela dos Milagres ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi için posuada otelin restoranı ideal, ayrıca oda servisi imkanı da mevcut. Plaj barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 8 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x