Pousada Mar a Mar

Região Dos Lagos, Centro
Pousada Mar a Mar Genel
Pousada Mar a Mar Öne Çıkan Resim
Pousada Mar a Mar Dış Mekan
Pousada Mar a Mar Dış Mekan
Pousada Mar a Mar İç Mekan
Image More +93 fotoğraf
Pousada Mar a Mar
R. do Sossego Região Dos Lagos, Centro

Pousada Mar a Mar size Buzios merkezinde, Capela Nossa Senhora Desatadora De Nos ile 4 dakika yürüyüş ve Rua das Pedras ile 5 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pousada otel Joao Fernandes Plajı ile 2,2 mi (3,6 km) ve Unamar Plajı ile 15,4 mi (24,8 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca pousada otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 17 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kapalı havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu pousada otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Dört Kişilik Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Üç Kişilik Oda
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x