POUSADA LUNA - D3 EXPERIENCE

Córguinho
POUSADA LUNA - D3 EXPERIENCE Genel
POUSADA LUNA - D3 EXPERIENCE Genel
POUSADA LUNA - D3 EXPERIENCE Dış Mekan
POUSADA LUNA - D3 EXPERIENCE Dış Mekan
POUSADA LUNA - D3 EXPERIENCE Dış Mekan
Image More +53 fotoğraf
POUSADA LUNA - D3 EXPERIENCE
Avenida Beira Mar, Cruz , Córguinho

POUSADA LUNA - D3 EXPERIENCE misafirlere Cruz bölgesinde, plajda ve Prea Plajı ile yaya olarak 11 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan pousada otel Paraiso Lagünü ile 4,9 mi (7,9 km) ve Jericoacoara Deniz Feneri ile 21,5 mi (34,6 km) mesafede.

Pousada otelde yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve Akıllı televizyonlar bulunan 6 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı lanai veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları, akıllı hoparlör ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu pousada otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, düğün organizasyonu hizmeti ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve lobide kahve servisi vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Süit, Plaj Manzaralı
Room
Deluxe Süit, Plaj Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x