Pousada Luar de Buzios

Região Dos Lagos, Búzios
Pousada Luar de Buzios Genel
Pousada Luar de Buzios Öne Çıkan Resim
Pousada Luar de Buzios Dış Mekan
Pousada Luar de Buzios Dış Mekan
Pousada Luar de Buzios Dış Mekan
Image More +65 fotoğraf
Pousada Luar de Buzios
Estrada da Usina Velha 130 - Centro Região Dos Lagos, Búzios

Pousada Luar de Buzios konaklamanızda Buzios bölgesinde, plaj yakınında, Rua das Pedras ve Orla Bardot ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu otel Bones Plajı ile 0,9 km (0,6 mil) ve Azeda Plajı ile 1,2 km (0,8 mil) mesafede.

Pousada Luar de Buzios misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretsiz alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 19 klimalı odada minibar mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Koloniyel stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Suite
Suite Standard Quintuplo
Suite
Suite Standard
Room
Suite Standard Quadruplo
Room
Suite Private

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x