Pousada Jóia Rara

Grande Recife, Maracaípe
Pousada Jóia Rara Öne Çıkan Resim
Pousada Jóia Rara Dış Mekan
Pousada Jóia Rara İç Mekan
Pousada Jóia Rara Oda Manzaraları
Pousada Jóia Rara Oda Manzaraları
Image More +12 fotoğraf
Pousada Jóia Rara
Praia de Maracaípe, S/N Maracaípe Grande Recife, Maracaípe

Pousada Jóia Rara misafirlere Ipojuca merkezinde, Maracaipe Plajı ve Praia De Maracaipe Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu pousada otel Muro Alto Plajı ile 7 mi (11,2 km) ve Maracaipe Doğla Havuzu ile 1,1 mi (1,7 km) mesafede.

Pousada Jóia Rara misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlere içecek servisi yapan bar/oturma salonu ve 11 plaj barı bulunmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

9 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu pousada otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Süit, Havuz Manzaralı
Room
Apart Daire, Havuz Manzaralı
Room
Standard Süit
Room
Family Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x