Pousada Gênesis

Região Dos Lagos, Arraial do Cabo
Pousada Gênesis Genel
Pousada Gênesis Genel
Pousada Gênesis Öne Çıkan Resim
Pousada Gênesis Dış Mekan
Pousada Gênesis İç Mekan
Image More +45 fotoğraf
Pousada Gênesis
Ruan Antonio de Souza Teixeira 19 Região Dos Lagos, Arraial do Cabo

Pousada Gênesis misafirlere Arraial do Cabo (Centro) bölgesinde, Anjos Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Atalaia Noktası ile 14 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu pousada otel Forno Plajı ile 2,9 km (1,8 mil) ve Pontal do Atalaia Plajı ile 3,7 km (2,3 mil) mesafede.

Restoranda Pousada Gênesis misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 20 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pousada otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, Sıcak Su Havuzu
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda, Balkon
Room
Dört Kişilik Oda, Balkon
Room
Family Oda, Bağlantılı Odalar
Room
Üç Kişilik Oda, Engellilere Uygun

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x