Pousada Elo Inn

Grande Recife, Jaboatao dos Guararapes
Pousada Elo Inn Genel
Pousada Elo Inn Genel
Pousada Elo Inn Genel
Pousada Elo Inn Genel
Pousada Elo Inn Genel
Image More +30 fotoğraf
Pousada Elo Inn
Rua Coronel Dário Ferraz de Sá, 4896 Candeias Grande Recife, Jaboatao dos Guararapes

Pousada Elo Inn misafirlere Jaboatao dos Guararapes (Candeias) bölgesinde, Candeias Plajı ve Piedade Plajı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pousada otel Barra de Jangada Plajı ile 2 mi (3,3 km) ve Paiva Plajı ile 3,1 mi (5 km) mesafede.

Pousada Elo Inn misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LCD televizyon bulunan 16 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pousada otelde misafirlere atari salonu/oyun odası, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x