Pousada dos Jangadeiros

Maragogi
Pousada dos Jangadeiros Genel
Pousada dos Jangadeiros Genel
Pousada dos Jangadeiros Genel
Pousada dos Jangadeiros Öne Çıkan Resim
Pousada dos Jangadeiros Dış Mekan
Image More +86 fotoğraf
Pousada dos Jangadeiros
Rua Senador Rui Palmeiras, s/n, Centro , Maragogi

Pousada dos Jangadeiros misafirlere Maragogi bölgesinde, deniz kıyısında, Maragogi Plajı ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Burgalhau Plajı ile yaya olarak 13 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Camacho Plajı ile 2,2 mi (3,5 km) ve Dourado Plajı ile 2,4 mi (3,9 km) mesafede.

Otelin restoranı Restaurante Taocas misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 64 klimalı odada minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize telefon ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirlere ortak alanda televizyon, tur/bilet desteği ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Jakuzi, Okyanus Manzaralı
Room
Üç Kişilik Oda, Kısmi Deniz Manzaralı
Room
Dört Kişilik Oda, Kısmi Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x