Pousada dos Golfinhos

Florianopolis
Pousada dos Golfinhos Öne Çıkan Resim
Pousada dos Golfinhos Dış Mekan
Pousada dos Golfinhos Dış Mekan
Pousada dos Golfinhos İç Mekan
Pousada dos Golfinhos İç Mekan
Image More +31 fotoğraf
Pousada dos Golfinhos
605 Rua Antenor Borges , Florianopolis

Pousada dos Golfinhos konaklamanızda Florianopolis bölgesinde, Canasvieiras Plajı ile 0,1 km (0,1 mi) ve Saint Francis de Paula Kilisesi ile 3,7 km (2,3 mi) mesafede olacaksınız. Bu plaj olan otel Jurere Plajı ile 5,2 km (3,2 mi) ve Brava Plajı ile 8,7 km (5,4 mi) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 50 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Günlük olarak oda/kat hizmeti sunulur, beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) istenebilir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve atari salonu/oyun odası gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve asansör vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Dört Kişilik Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x