Pousada Don Juan

Costa Verde, Paraty
Pousada Don Juan Genel
Pousada Don Juan Öne Çıkan Resim
Pousada Don Juan İç Mekan
Pousada Don Juan İç Mekan
Pousada Don Juan İç Mekan
Image More +62 fotoğraf
Pousada Don Juan
Av. Cândido Portinari 156 Bairro Portal Das Artes Costa Verde, Paraty

Paraty (Portal das Artes) bölgesindeki Pousada Don Juan misafirlere Grande Plajı ve Jabaquara Plajı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu pousada otel Pontal Plajı ile 2,8 km (1,7 mil) ve Saco do Mamangua ile 12,7 km (7,9 mil) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca pousada otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 13 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu pousada otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Quarto
Quarto Casal Economico
Classic
Classic Üç Kişilik Oda
Family
Family Oda
Room
Superior Dört Kişilik Oda
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Exclusive Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Classic Dört Kişilik Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x