Pousada Doce Canela

Canela
Pousada Doce Canela Öne Çıkan Resim
Pousada Doce Canela Dış Mekan
Pousada Doce Canela Dış Mekan
Pousada Doce Canela İç Mekan
Pousada Doce Canela Kahvaltı
Image More +68 fotoğraf
Pousada Doce Canela
Rua Adolfo Seibt, 61 São José , Canela

Pousada Doce Canela misafirlere Canela bölgesinde, milli parkta, Canela Otomobil Müzesi ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Stone House Tiyatrosu ile yaya olarak 13 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pousada otel Canela Belediye Tiyatrosu ile 0,7 mi (1,2 km) ve Joao Correa Meydanı ile 0,9 mi (1,4 km) mesafede.

Pousada otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

Misafirler minibar ve LCD televizyon bulunan 15 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pousada otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Suite
Suite Luxo Superior
Suite
Suite Luxo Tripla
Suite
Suite Master
Room
Deluxe Süit
Room
Suite Luxo Superior Tripla
Room
Suite Luxo Superior Quadrupla

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x