Pousada do Vale

Vila dos Remedios
Pousada do Vale Genel
Pousada do Vale Genel
Pousada do Vale Genel
Pousada do Vale Genel
Pousada do Vale Genel
Image More +194 fotoğraf
Pousada do Vale
Rua Pescador Sergio Lino, 18 Jardim Elizabeth , Vila dos Remedios

Pousada do Vale misafirlere Fernando de Noronha bölgesinde, deniz kıyısında, Sao Miguel Sarayı ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Cachorro Plajı ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pousada otel Meio Plajı ile 0,3 mi (0,5 km) ve Flamboyant Meydanı ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için pousada otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 15 klimalı odada minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu pousada otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Fernando de Noronha bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu pousada otel misafirlerimize 2153 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Suite
Suite Superior
Suite
Suite VIP
Suite
Suite Master
Suite
Suite Premium
Room
Suite Standard

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x