Pousada do Amparo

Grande Recife, Olinda
Pousada do Amparo Öne Çıkan Resim
Pousada do Amparo İç Mekan
Pousada do Amparo İç Mekan
Pousada do Amparo Yerinde Yemek
Pousada do Amparo Yerinde Yemek
Image More +52 fotoğraf
Pousada do Amparo
Rua do Amparo, 199 Grande Recife, Olinda

Pousada do Amparo misafirlere Olinda (Olinda Tarihi Şehir Merkezi) bölgesinde, Museu Regional de Olinda Müzesi yakınında ve Nossa Senhora da Conceicao Kilisesi ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pousada otel Nassau Astronomi Gözlemevi ile 0,3 mi (0,5 km) ve Do Carmo Meydanı ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Akşam yemeği için posuada otelin restoranı Flor do Coco ideal, ayrıca oda servisi mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 17 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize telefon ve emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Koloniyel stili pousada otelde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Luxury
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Yatak Odası, Küvet, Şehir Manzaralı
Standard
Standard Oda
Superior
Superior Luxo Quadruplo
Room
Deluxe Oda
Room
Standard Quadruplo
Room
Luxo Triplo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x