Pousada da Margarida

Campos Do Jordão
Pousada da Margarida Genel
Pousada da Margarida Dış Mekan
Pousada da Margarida Dış Mekan
Pousada da Margarida Dış Mekan
Pousada da Margarida Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
Pousada da Margarida
450 Av. Carlos Alberto Bueno , Campos Do Jordão

Pousada da Margarida misafirlere Campos do Jordao (Colinas Capivari) bölgesinde, Sao Benedito Kilisesi ve Fil Tepesi Teleferiği ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pousada otel Capivari Alışveriş Merkezi ile 1,8 mi (2,9 km) ve Cadij Alışveriş Merkezi ile 2 mi (3,2 km) mesafede.

Pousada da Margarida misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve Akıllı televizyonlar bulunan 6 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pousada otelde misafirlere lobide şömine, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, Dağ Manzaralı
Room
Standard Üç Kişilik Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Economy Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Dağ Manzaralı
Room
Presidential Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x