Pousada Costa do Cacau

Litoral Sul Da Bahia, Ilheus
Pousada Costa do Cacau Genel
Pousada Costa do Cacau Öne Çıkan Resim
Pousada Costa do Cacau Dış Mekan
Pousada Costa do Cacau İç Mekan
Pousada Costa do Cacau Kahvaltı
Image More +15 fotoğraf
Pousada Costa do Cacau
Rua F, N°142, Jardim Atlântico I Litoral Sul Da Bahia, Ilheus

Pousada Costa do Cacau misafirlere Ilheus bölgesinde, plajda ve Praia do Sul yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan pousada otel Milionarios Plajı ile 2,3 mi (3,6 km) ve Pernambuco Tepesi ile 2,3 mi (3,7 km) mesafede.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman restoranı Cabana Costa do Cacau misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LCD televizyon bulunan 14 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pousada otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Super
Super Luxo (frente mar)
Room
Standard Oda
Room
Luxo (vista mar lateral)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x