Pousada Conquistador

Cotovelo
Pousada Conquistador Öne Çıkan Resim
Pousada Conquistador Dış Mekan
Pousada Conquistador Dış Mekan
Pousada Conquistador Dış Mekan
Pousada Conquistador Dış Mekan
Image More +20 fotoğraf
Pousada Conquistador
Av Edgardo Medeiro n 01 - Cotovelo , Cotovelo

Pousada Conquistador misafirlere Parnamirim bölgesinde, plaj yakınında, Cotovelo Plajı ve O Maior Cajueiro 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pousada otel Ponta Negra Plajı ile 6,3 mi (10,1 km) ve Pirangi Plajı ile 3 mi (4,8 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için pousada otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 23 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler Ücretli portatif/ilave yatak isteyebilmektedir.

Açık havuz ve kapalı havuz dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu pousada otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve lobide kahve servisi vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Room
Comfort Dört Kişilik Oda
Room
Comfort Oda
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x