Pousada Conchas de Paraty

Costa Verde, Paraty
Pousada Conchas de Paraty Öne Çıkan Resim
Pousada Conchas de Paraty Dış Mekan
Pousada Conchas de Paraty Dış Mekan
Pousada Conchas de Paraty İç Mekan
Pousada Conchas de Paraty İç Mekan
Image More +25 fotoğraf
Pousada Conchas de Paraty
Rua das Acácias, 187 Cabore Costa Verde, Paraty

Pousada Conchas de Paraty misafirlere Paraty (Cabore) bölgesinde, Nossa Senhora das Dores Kilisesi ve Kukla Tiyatro Binası ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pousada otel Pontal Plajı ile 0,6 mi (1 km) ve Jabaquara Plajı ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Pousada otelde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 16 klimalı odada minibar mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu pousada otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Quarto
Quarto Quádruplo standard 2º Piso
Quarto
Quarto Quádruplo Varanda Térreo
Room
Quarto Duplo standard térreo
Room
Quarto Duplo standard 2º Piso
Room
Quarto Triplo standard térreo
Room
Quarto Triplo standard 2º Piso
Room
Quarto Triplo Varanda 2º Piso
Room
Standard Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x