Pousada Cavalo Marinho

Tibau Do Sul
Pousada Cavalo Marinho Öne Çıkan Resim
Pousada Cavalo Marinho Dış Mekan
Pousada Cavalo Marinho Dış Mekan
Pousada Cavalo Marinho Dış Mekan
Pousada Cavalo Marinho Kahvaltı
Image More +60 fotoğraf
Pousada Cavalo Marinho
Rua das Gameleiras, 97 Praia da Pipa , Tibau Do Sul

Pousada Cavalo Marinho misafirlere Tibau do Sul merkezinde, Pipa Plajı ve Love Plajı ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu pousada otel Dolphins Körfezi Plajı ile 0,6 mi (1 km) ve Chapadao Parkı ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak alanında uzman olan Hot Pepper misafirlere havuz kenarı restoran keyfi sunuyor; içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, bahçe manzarası ve açık havada yemek misafirlere sunulan ayrıcalıklar arasında. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 20 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Açık havuz ve spa küveti dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu pousada otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Teras, Bahçeli
Room
Üç Kişilik Oda, Teras, Bahçeli
Room
Dört Kişilik Oda, Teras, Bahçeli
Room
Dağ Evi, Teras, Bahçeli
Room
Family Dağ Evi, Teras, Bahçeli
Room
Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x