Pousada Camelot

Alto Paraiso de Goias
Pousada Camelot Genel
Pousada Camelot Öne Çıkan Resim
Pousada Camelot Dış Mekan
Pousada Camelot Dış Mekan
Pousada Camelot Dış Mekan
Image More +73 fotoğraf
Pousada Camelot
Rodovia Go 118 Km 168 , Alto Paraiso de Goias

Pousada Camelot misafirlere Alto Paraiso de Goias bölgesinde, milli parkta, Boa Vista Meydanı ve Almecegas waterfall ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pousada otel Chapada dos Veadeiros National Park ile 23,9 mi (38,4 km) ve Vale do Rio Macaco waterfall ile 1,5 mi (2,5 km) mesafede.

Pousada Camelot misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LCD televizyon bulunan 20 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz, spa küveti ve buhar odası dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu pousada otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Süit (Especial)
Superior
Superior Süit
Room
Luxury Süit
Room
Süit (Master)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x