Pousada Brisa do Forte

Região Dos Lagos, Cabo Frio
Pousada Brisa do Forte Öne Çıkan Resim
Pousada Brisa do Forte Kahvaltı
Pousada Brisa do Forte Kahvaltı
Pousada Brisa do Forte Yerinde Yemek
Pousada Brisa do Forte Banyo Tipleri
Image More +23 fotoğraf
Pousada Brisa do Forte
Rua Roberto Nogueira Machado, 20 Centro Região Dos Lagos, Cabo Frio

Pousada Brisa do Forte misafirlere Cabo Frio (Centro) bölgesinde, Forte Plajı ve Cabo Frio Meryem Ana Göğe Kabul Kilisesi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pousada otel Rua das Pedras ile 15,3 mi (24,7 km) ve Aguas Meydanı ile 0,5 mi (0,7 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 20 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere tavan vantilatörü ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve buhar odası dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu pousada otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Standard Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x