Pousada Beija Flor

Salvador
Pousada Beija Flor Öne Çıkan Resim
Pousada Beija Flor Dış Mekan
Pousada Beija Flor Dış Mekan
Pousada Beija Flor İç Mekan
Pousada Beija Flor İç Mekan
Image More +33 fotoğraf
Pousada Beija Flor
Rua Direita De Santo Antonio, 259 - Cent , Salvador

Pousada Beija Flor misafirlere Salvador (Santo Antonio) bölgesinde, Santo Antonio Alem do Carmo church ve Capoeira Hisarı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pousada otel Farol da Barra Plajı ile 4,2 mi (6,8 km) ve Flamengo Plajı ile 14,8 mi (23,8 km) mesafede.

Trattoria Italiana, Pousada Beija Flor misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 7 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Superior
Superior Dört Kişilik Oda, Deniz Manzaralı
Room
Superior Dört Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Zemin Kat
Room
Üç Kişilik Oda, Şehir Manzaralı
Room
Economy Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x