Pousada Beija Flor

Natal
Pousada Beija Flor Öne Çıkan Resim
Pousada Beija Flor Yerinde Yemek
Pousada Beija Flor Yerinde Yemek
Pousada Beija Flor Oda Düzeni
Pousada Beija Flor Oda Düzeni
Image More +24 fotoğraf
Pousada Beija Flor
Av. Praia de Tibau, 2222 Praia de Ponta Negra , Natal

Pousada Beija Flor misafirlere Natal (Ponta Negra) bölgesinde, Ponta Negra El Sanatları Fuarı ve Artesanato Villarte Alışveriş Merkezi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pousada otel Ponta Negra Plajı ile 1,5 mi (2,5 km) ve Artesanato Shopping Mall ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Pousada otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

Misafirler için 23 klimalı odada minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu pousada otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x