Pousada Bambu Dourado

Litoral Sul Da Bahia, Marau
Pousada Bambu Dourado Öne Çıkan Resim
Pousada Bambu Dourado Dış Mekan
Pousada Bambu Dourado İç Mekan
Pousada Bambu Dourado Kahvaltı
Pousada Bambu Dourado Yerinde Yemek
Image More +59 fotoğraf
Pousada Bambu Dourado
Lt. Praia Bela de Taipú de Fora, 872 Litoral Sul Da Bahia, Marau

Pousada Bambu Dourado konaklamanızda Marau bölgesinde, havaalanı yakınında ve Taipus de Fora Plajı ile 6 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu pousada otel Tres Coqueiros Plajı ile 4,4 mi (7 km) ve Muta Noktası ile 5,1 mi (8,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca posuada otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi yapan bar/oturma salonu ve 3 plaj barı bulunmaktadır. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LCD televizyon bulunan 10 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyoda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı giriş, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Luxury
Luxury Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Apart Daire
Room
Luxury Apart Daire
Room
Deluxe Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x