Pousada Azul dos Búzios

Região Dos Lagos, Búzios
Pousada Azul dos Búzios Genel
Pousada Azul dos Búzios Genel
Pousada Azul dos Búzios Öne Çıkan Resim
Pousada Azul dos Búzios Dış Mekan
Pousada Azul dos Búzios Kahvaltı
Image More +45 fotoğraf
Pousada Azul dos Búzios
Rua A., 40 portal da ferradura Região Dos Lagos, Búzios

Pousada Azul dos Búzios misafirlere Buzios merkezinde, Capela Nossa Senhora Desatadora De Nos ve Buzios Kart ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu pousada otel Rua das Pedras ile 1,1 mi (1,8 km) ve Joao Fernandes Plajı ile 2,3 mi (3,8 km) mesafede.

Restoranda Pousada Azul dos Búzios misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LCD televizyon bulunan 9 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu pousada otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. (Ücretsiz) plaj servisi sörf alanına ve kumsala ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda
Oda
Standard
Standard Üç Kişilik Oda, 3 Yatak Odası
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Yatak Odası
Room
Superior Oda
Room
Luxury Oda
Room
Standard Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x