Pousada Arriba Pipa

Tibau Do Sul
Pousada Arriba Pipa Öne Çıkan Resim
Pousada Arriba Pipa Dış Mekan
Pousada Arriba Pipa Dış Mekan
Pousada Arriba Pipa Dış Mekan
Pousada Arriba Pipa Dış Mekan
Image More +82 fotoğraf
Pousada Arriba Pipa
Rua da Arara 89 Praia da Pipa , Tibau Do Sul

Pousada Arriba Pipa konaklamanızda Tibau do Sul merkezinde, Pipa Plajı ile 7 dakika yürüyüş mesafesinde ve Love Plajı ile 13 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu pousada otel Dolphins Körfezi Plajı ile 1,2 km (0,7 mil) ve Madeiro Plajı ile 3,6 km (2,2 mil) mesafede.

Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 24 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize ütü/ütü masası, güneşlik/perde ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu pousada otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Dört
Dört Kişilik Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Economy Tek Kişilik Oda
Room
Superior Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x