Pousada Arraial do Ouro

Gaspar
Pousada Arraial do Ouro Genel
Pousada Arraial do Ouro Genel
Pousada Arraial do Ouro Genel
Pousada Arraial do Ouro Öne Çıkan Resim
Pousada Arraial do Ouro Dış Mekan
Image More +62 fotoğraf
Pousada Arraial do Ouro
Rua José Junges, 6530 , Gaspar

Pousada Arraial do Ouro misafirlere Gaspar (Arraial do Ouro) bölgesinde, Cascaneia Su Parkı ile 14,9 mi (23,9 km) mesafede ve Wunder Bira Fabrikası ile 15,7 mi (25,2 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Vapor Blumenau ile 15,9 mi (25,6 km) ve Museu da Cerveja ile 16,2 mi (26 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

32 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirlerimiz için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve asansör vardır. Gaspar bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1076 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x