Pousada Araxá

Jijoca de Jericoacoara
Pousada Araxá Genel
Pousada Araxá Öne Çıkan Resim
Pousada Araxá Dış Mekan
Pousada Araxá Kahvaltı
Pousada Araxá Yerinde Yemek
Image More +38 fotoğraf
Pousada Araxá
Rua Das Dunas S/n Jericoacoara , Jijoca de Jericoacoara

Jijoca de Jericoacoara bölgesindeki Pousada Araxá misafirlere plaj yakınında, Jericoacoara Plajı ile Por do Sol Dune 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pousada otel Merkez Meydanı ile 0,1 mi (0,1 km) ve Malhada Plajı ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak alanında uzman olan Araxa misafirlere havuz kenarı restoran keyfi sunuyor; içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, bahçe manzarası ve açık havada yemek misafirlere sunulan ayrıcalıklar arasında. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 15 klimalı oda minibar ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Odalarda özel balkon ve veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu pousada otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Exclusive
Exclusive Oda, Okyanus Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Okyanus Manzaralı
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Jakuzi, Okyanus Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x