Pousada Agua de Coco

Costa Do Descobrimento, Arraial d'Ajuda
Pousada Agua de Coco Öne Çıkan Resim
Pousada Agua de Coco Dış Mekan
Pousada Agua de Coco Dış Mekan
Pousada Agua de Coco İç Mekan
Pousada Agua de Coco İç Mekan
Image More +39 fotoğraf
Pousada Agua de Coco
Alameda dos Oitis, 73 Costa Do Descobrimento, Arraial d'Ajuda

Pousada Agua de Coco misafirlere Porto Seguro merkezinde, Mucuge Caddesi ve Shopping d'Ajuda ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pousada otel Muta Plajı ile 12,9 mi (20,8 km) ve Broadway Caddesi ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 9 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu pousada otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Luxury
Luxury Dağ Evi (Super)
Room
Standard Apart Daire
Room
Deluxe Dağ Evi

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x