Posthotel Rattenberg

Lower Bavaria (aşağı Bavyera), Rattenberg
Posthotel Rattenberg Genel
Posthotel Rattenberg Öne Çıkan Resim
Posthotel Rattenberg Dış Mekan
Posthotel Rattenberg Dış Mekan
Posthotel Rattenberg İç Mekan
Image More +22 fotoğraf
Posthotel Rattenberg
Dorfpl. 2 Lower Bavaria (aşağı Bavyera), Rattenberg

Rattenberg bölgesindeki Posthotel Rattenberg konaklamanızda Bavarian Forest Nature Park ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Upper Bavarian Forest Nature Park ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Rodel- und Freizeitparadies St. Engelmar ile 6,5 mi (10,4 km) ve Waldwipfelweg ile 7,5 mi (12,1 km) mesafede.

Restoranda Posthotel Rattenberg misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 20 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve terlik vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Misafirlerimiz için kapalı havuz, sauna ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x