Posh Hotel

Chippendale
Posh Hotel Öne Çıkan Resim
Posh Hotel Dış Mekan
Posh Hotel İç Mekan
Posh Hotel İç Mekan
Posh Hotel Yerinde Yemek
Image More +45 fotoğraf
Posh Hotel
8-14 Broadway , Chippendale

Posh Hotel konaklamanızda, Sydney merkezinde, University of Technology Sydney yakınında ve Central Park ile 5 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu otel Liman Köprüsü ile 8,1 km (5,1 mil) ve Sydney Opera Evi ile 11,3 km (7 mil) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler buzdolabı ve LCD televizyon bulunan 32 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı çıkış, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, Ortak Banyo
Superior
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Banyolu/Duşlu
Family
Family Oda
Superior
Superior Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Banyolu/Duşlu
Room
Executive Oda
Room
Executive Oda, Balkon
Room
Family Oda
Room
Executive Oda
Room
Oda, 2 Yatak Odası
Premium
Premium Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x