Poseidon Swim & Restaurant Aparthotel

Squillace Koyu, Le Castella
Poseidon Swim & Restaurant Aparthotel Öne Çıkan Resim
Poseidon Swim & Restaurant Aparthotel Dış Mekan
Poseidon Swim & Restaurant Aparthotel Dış Mekan
Poseidon Swim & Restaurant Aparthotel Dış Mekan
Poseidon Swim & Restaurant Aparthotel Yerinde Yemek
Image More +32 fotoğraf
Poseidon Swim & Restaurant Aparthotel
Localita Santa Domenica Le Castella Squillace Koyu, Le Castella

Poseidon Swim & Restaurant Aparthotel misafirlere Isola di Capo Rizzuto bölgesinde, plaj yakınında, Capo Rizzuto Deniz Koruma Alanı ve Ionian Sea yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Santa Domenica Beach ile 0,5 mi (0,8 km) ve Spiaggia dell'Annunziata ile 0,8 mi (1,2 km) mesafede.

İtalyan mutfağı sevenler için Poseidon Restaurant ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve öğlen arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 10 odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Odada iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve otomatik satış makinesi sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Dubleks
Dubleks
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Zemin Kat

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x