Posada Puerto Paraiso

El Soberbio
Posada Puerto Paraiso Genel
Posada Puerto Paraiso Genel
Posada Puerto Paraiso Genel
Posada Puerto Paraiso Genel
Posada Puerto Paraiso Öne Çıkan Resim
Image More +28 fotoğraf
Posada Puerto Paraiso
Ruta 2 km 30 , El Soberbio

El Soberbio bölgesindeki Posada Puerto Paraiso konaklamanızda, Parayso Şelalesi ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Porto Soberbo Feribot İskelesi ile 20 mi (32,1 km) ve El Soberbio Kilisesi ile 20 mi (32,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

7 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve geniş duş başlıkları vardır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için valiz dolabı ve kütüphane vardır. Misafirler için otelden havaalanına transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Kulübe,
Kulübe, Sigara İçilmez, Bahçe Manzaralı (1 queen and 1 single bed )
Room
Kulübe, Sigara İçilmez, Bahçe Manzaralı (1 queen and 3 single beds )
Room
Kulübe, Sigara İçilmez, Bahçe Manzaralı (1 queen and 4 single beds )
Room
Kulübe, Sigara İçilmez, Bahçe Manzaralı (1 Queen Bed and 5 Single Bed)
Room
Classic Kulübe
Room
Classic Kulübe

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x