Posada Molino del Canto

Picos De Europa - Cantabrian Dağları (cantabria), Barriolacuesta
Posada Molino del Canto Genel
Posada Molino del Canto Öne Çıkan Resim
Posada Molino del Canto Dış Mekan
Posada Molino del Canto Dış Mekan
Posada Molino del Canto İç Mekan
Image More +12 fotoğraf
Posada Molino del Canto
Molino del Canto SN Picos De Europa - Cantabrian Dağları (cantabria), Barriolacuesta

Valle de Zamanzas bölgesindeki Posada Molino del Canto konaklamanızda, Mirador Del Cañon Del Ebro Gözlem Noktası ile 7 mi (11,3 km) ve Dolmen La Cotorrita ile 11,3 mi (18,1 km) mesafede olacaksınız. Bu otel Orbaneja del Castillo Şelalesi ile 13,2 mi (21,2 km) ve Embalse del Ebro Barajı ile 17,2 mi (27,7 km) mesafede.

Posada Molino del Canto misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

6 oda mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Comfort Dubleks

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x