Portrush Luxury Apartments Curran Gate

Portrush
Portrush Luxury Apartments Curran Gate Öne Çıkan Resim
Portrush Luxury Apartments Curran Gate Dış Mekan
Portrush Luxury Apartments Curran Gate Dış Mekan
Portrush Luxury Apartments Curran Gate İç Mekan
Portrush Luxury Apartments Curran Gate Oda Manzaraları
Image More +17 fotoğraf
Portrush Luxury Apartments Curran Gate
Causeway St , Portrush

Bu apart otel misafirlere Portrush bölgesinde, golf sahasına yakın, Giant's Causeway ve Portrush East Strand Plajı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı apart daire White Rocks Plajı ile 0,2 mi (0,3 km) ve Causeway Coast ile 0,3 mi (0,4 km) mesafede.

Bu apart otel misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş apart dairede mutfak, buzdolabı ve fırın var. Size özel, balkon veya veranda vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve düz ekran televizyon var. Misafirlerin konforu için ayrı oturma alanı ve mikrodalga fırın sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri günlük olarak verilmeketdir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi sınırlı saatlerde ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Süit, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x