Portopiccolo Apartments

North Adriatic Coast, Portopiccolo
Portopiccolo Apartments Öne Çıkan Resim
Portopiccolo Apartments Dış Mekan
Portopiccolo Apartments Kahvaltı
Portopiccolo Apartments Yerinde Yemek
Portopiccolo Apartments Yerinde Yemek
Image More +33 fotoğraf
Portopiccolo Apartments
Portopiccolo Strada Costiera North Adriatic Coast, Portopiccolo

Duino-Aurisina bölgesindeki Portopiccolo Apartments konaklamanızda, Isonzo yakınında ve Grotta Gigante ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu plaj olan daire Casa Carsica ile 0,6 mi (1 km) ve Trieste Adventure Park (Trieste Macera Parkı) ile 1,6 mi (2,5 km) mesafede.

Portopiccolo Apartments misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır.

Misafirler için 10 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Özel plaj gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Bu dairede etkinliklerde kullanılmak üzere 7 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Ev,
Ev, Teras
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Deniz Manzaralı
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x