Portobello Park Hotel

Costa Do Descobrimento, Porto Seguro
Portobello Park Hotel Genel
Portobello Park Hotel Genel
Portobello Park Hotel Öne Çıkan Resim
Portobello Park Hotel Dış Mekan
Portobello Park Hotel Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
Portobello Park Hotel
Rua do Telégrafo, 2055 Costa Do Descobrimento, Porto Seguro

Portobello Park Hotel misafirlere Porto Seguro (Taperapua Plajı) bölgesinde, Axe Moi Eğlence Kompleksi ve Itacimirim Beach ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu resort otel Muta Plajı ile 4,6 mi (7,4 km) ve Mundai Plajı ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca resort otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi yapan bar/oturma salonu, plaj bar veya havuz kenarı barı mevcut. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 200 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

2 açık yüzme havuzu ile keyifli anlar sizi bekliyor, isterseniz su kaydırağı ve açık tenis kortu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu resort otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x