Porto Seguro Eco Bahia Hotel

Costa Do Descobrimento, Porto Seguro
Porto Seguro Eco Bahia Hotel Genel
Porto Seguro Eco Bahia Hotel Genel
Porto Seguro Eco Bahia Hotel Genel
Porto Seguro Eco Bahia Hotel Genel
Porto Seguro Eco Bahia Hotel Genel
Image More +146 fotoğraf
Porto Seguro Eco Bahia Hotel
Rua Dr. Antonio Ricaldi, 177 Cidade Alta Costa Do Descobrimento, Porto Seguro

Porto Seguro Eco Bahia Hotel misafirlere Porto Seguro bölgesinde, plaj yakınında, Museu do Descobrimento ile Cidade Histórica 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Muta Plajı ile 9,6 mi (15,4 km) ve Camara and Jail House ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi için otelin restoranı ideal, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LCD televizyon bulunan 125 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

3 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya kapalı tenis kortu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, Bahçe Manzaralı
Premium
Premium Oda, Bahçe Manzaralı
Luxury
Luxury Oda, Deniz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Oda
Room
Superior Oda, Deniz Manzaralı
Room
Premium Oda, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x