Porto Mani Suites

Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Doğu Mani
Porto Mani Suites Genel
Porto Mani Suites Genel
Porto Mani Suites Öne Çıkan Resim
Porto Mani Suites Dış Mekan
Porto Mani Suites Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Porto Mani Suites
Alika Itilou Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Doğu Mani

Doğu Mani bölgesindeki Porto Mani Suites misafirlere deniz kıyısında, Ionian Sea ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Gerolimenas Plajı ile 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Marmári ile 4,6 mi (7,5 km) ve Marmári ile 5,1 mi (8,1 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

15 odada buzdolabı ve LCD televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, ayrıca iyi vakit geçirmeniz için DVD oynatıcı ve uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bornoz vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve limuzin hizmeti mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Junior
Junior Süit
Room
Honeymoon Süit
Room
Süit (Porto Mani)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x